Frisse blik op, Isabella van de Hoef
Over Frisse blik op en

Isabella van de Hoef

Tja wat zeg je nu over jezelf... Liever laat ik het aan anderen over. Hierbij een paar spontane quotes waar ik, eerlijk waar, niet om gevraagd heb! 

Direct contact opnemen of Frisse blik op volgen op social media, kan hieronder!


Relaties over Isabella

Isabella is een enorme asset voor iedere organisatie: ze weet zakengedaan te krijgen en is niet het type dat alleen "op de winkel past". Ze is enorm gedreven en weet strategisch denken goed te combineren met een praktische aanpak. Bovendien heeft ze humor (en da's soms best gezellig ;-)

Ewa Skotnicki, Head of Brand bij Fairphone

Na een zeer prettig oriënterend gesprek heeft Isabella mij enorm geholpen in de aanloop naar het 2e gesprek bij het bedrijf. Ze heeft tijdens ons gesprek mijn sterke kanten kunnen benoemen en heeft mij meegegeven hoe ik dit het beste kon gebruiken tijdens mijn 2e gesprek. Ze geeft je vertrouwen naar het gesprek toe en zorgt ervoor dat je goed voorbereid en zelfverzekerd de dialoog aan gaat. De handvatten die ze mij heeft meegegeven zullen voor mij ook in toekomstige gesprekken behulpzaam zijn.

Koen Velner, Vestigingscoördinator bij Mooij verf

Isabella kent haar vak heel goed. Ze probeert met grondige vragen te begrijpen wat de drijfveren van een kandidaat zijn en weet zo de juiste match te maken tussen functie en persoon. Ze is een prettige gesprekspartner. Ze was de hele sollicitatieperiode ook zeer beschikbaar voor mijn vragen.

Masoud Banbersta, Manager Digital Marketing

Isabella laat je hernieuwd kennismaken met je ambities en arbeidswensen. Met haar vragen weet ze duidelijk te krijgen welke wensen en prioriteiten werkelijk van belang zijn. De functie waar zij je op voorstelt, ligt in de lijn van je wensen en ervaring. Zo geeft ze richting aan jouw carrière.

Hanne Joustra

Meer weten over Frisse blik op?

Neem hier contact op voor een persoonlijke kennismaking.

© 2019 Frisse blik op | Images freepik | webdesign Joan van der Kroef